Bodén & Lindeberg
Svenska   |   English   |   Suomi
Startsidan Om oss Sortiment Kvalitet Miljö Nyheter Samarbetspartners Kontakt

 
SABIR
Sabirlar är ett familjeägt företag som levererar våra Turkiska hasselnötter - in-shell, skalade och processade. HACCP har varit en integrerad del av företaget sen 1999 vilket är en klar styrka! År 2000 blev företaget även BRC certifierade på nivå A och har sedan dess behållit denna nivå.
» Till SABIR
 
Borges
Borges gruppen består av 36 företag. I över 100 år, nu fjärde generationen, är de fokuserade på produktion och marknadsföring av olja, torkad frukt, mandel och nötter. Vi på Bodén & Lindeberg är stolta att vara deras agenter. Främsta produkterna är spansk mandel samt processad amerikansk mandel.
» Till Borges
 

CasaLuker
CasaLuker är ett traditionellt familjeägt företag som grundades 1906. Genom hårt arbete tillsammans med kakaoodlare och höga investeringar i den senaste tekniken för tillverkning av choklad, gör att de kan erbjuda ett brett utbud av en hög internationell kvalitet av choklad, kakaomassa, kakaosmör kakaopulver samt kakaobönor. CasaLuker, har som uppdrag att arbeta för en miljömässig hållbarhet, en social, ekonomisk samt en miljömässig utveckling av kakaoodlingarna. De är medlemmar i World Cocoa Foundation WCF. Vi är innehavare av internationella certifieringar såsom HACCP, ISO 9001, Kosher och BASC.

Med öppnandet av CasaLuker Europe i Belgien, 2009, blev CasaLuker en mer konsoliderad grupp som har stark internationell inriktning. De utmärker sig för sin erfarenhet inom produktion av Fino de Aroma kakao. Deras internationella närvaro stärks genom våra kontor i Colombia, Ryssland, Panama och Ecuador.
» Till CasaLuker

 
Capuzzo
Capuzzo startade sin historia 1962 med processande av äpple vilket fortfarande är kärnan i deras verksamhet. Idag har dock sortimentet utvecklats med frusna frukter och grönsaker, fruktpulver & flingor, frukt siraper och semi-klara produkter för främst bageri- & müsli marknaden, allt för att möta marknadens & kundernas önskemål.
» Till Capuzzo
 
Moll Marzipan
Moll Marzipan GmbH är ett företag med tradition. Det grundades redan på 1860-talet som "Berlins Marsipanfabrik" och blev snabbt föregångaren för tyska marsipan specialiteter.
Moll producerar alla typer av råmassor, mandel-, aprikos-, hasselnöt-, pistage massa etc. De processar även mandel & nötter, kanderar, kryddar och rostar på beställning.
» Till Moll Marzipan
 
Sun Maid
Sun-maid har gett service till sina kunder och konsumenter sen 1912 genom att erbjuda premium kvalitets russin & torkade frukter från druv och övriga frukt gårdar i Kalifornien till hem och industrin över hela världen. Som ett kooperativ ägs Sun-Maid av odlarfamiljer som odlar russin druvor, alla inom samma område i mellan Los Angeles och San Fransisco.
» Till Sun Maid
 
Sunsweet
Sunsweet Growers Inc. är världens ledande tillverkare av torkad frukt såsom tranbär, aprikoser & plommon. Ett kooperativt som marknadsförs av sina odlare representerar en tredjedel av hela världens plommonmarknad. Sunsweet producerar mer än 50,000 ton plommon varje år.
» Till Sunsweet
 
Tate and Lyle Raffinerat socker, sirap och treacle används till naturligt sötning, konsistens, färg och smak till en mängd mat & dryckesapplikationer. Tate & Lyle är det största rörsocker raffinaderiet i EU, med en produktion på över 1.3 millioner ton, i deras fabrik i London. Vi på Bodén & Lindeberg har länge varit deras agent för fondant, sirap & specialprodukter men har nu även börjat leverera vitt socker i och med den nya EU-regimen som trädde i kraft juli 2006.
» Till Tate and Lyle