Bodén & Lindeberg
Svenska   |   English   |   Suomi
Startsidan Om oss Sortiment Kvalitet Miljö Nyheter Samarbetspartners KontaktBodén & Lindeberg är en av Nordens ledande importörer av kolonialvaror såsom nötter, mandel, choklad, kakao, kryddor, fröer, torkad frukt, socker m.m. till bageri-, konfektyr- och livsmedelsindustrin samt bageri- och restauranggrossister i Norden och Baltikum. Vår styrka är att få fram produkter från jordens alla hörn med högsta kvalitet till bästa pris.

Vi har även egen produktion av kryddor och förpackningar till bageri- och livsmedelsindustri. Vi kan producera kundspecifika blandningar och förpackningsstorlekar.

Produkterna förvaras i och levereras från våra egna torr-, krydd- och kyllager vilket gör att vi kan upprätthålla en hög servicenivå och leveranssäkerhet.

Vi omsätter cirka 320 miljoner kronor (2018) och är 25 anställda. Vårt kontor och lager ligger i Arninge utanför Stockholm.

 För att köpa rätt kvalitet, vid rätt tillfälle och till rätt pris krävs god marknadskännedom. Vi har genom åren levt upp till detta genom kontinuerliga besök hos våra leverantörer runt om i världen. Dessa nära kontakter är ovärderliga när det gäller att fatta snabba och rätt beslut. Kännedomen om deras starka och svaga sidor gör att vi kan tillgodose olika önskemål och även tillhandahålla skräddarsydda produkter för kundernas specifika ändamål.

 Vårt mål är att ligga i framkant när det gäller nya produkter och trender inom vårt marknadssegment. Vi arbetar nära produktutvecklare och marknad och besöker de flesta internationella mässorna för att hålla oss uppdaterade och för att få bästa kunskap och återkoppling om kundens behov. Vårt mål är att leda, inte jaga. Bodén & Lindebergs mål är att erbjuda en sådan hög servicegrad att varje leverans motsvarar en tillfredsställd kund!

 När C.E. Warbergs kryddkrämhandel, med anor från 1600-talet, övertogs av Axel Bodén 1862, inleddes historieskrivningen till det företag som idag heter Bodén & Lindeberg. På den tiden var kryddor, kaffe, socker, risgryn och brännvin viktiga handelsvaror för kryddkrämarna. Sortimentet har sedan dess förändrats och utökats väsentligt och vi på Bodén & Lindeberg känner stolthet över att vara ett av Sveriges äldsta företag i branschen. Kvalité och erfarenhet är något vi vårdar.Bodén & Lindebergs vision är att bli marknadsledande i Norden inom vårt produktsortiment genom att erbjuda rätt kvalité beroende på kundens behov till bästa pris och i varje jämförelse uppskattas som det mest attraktiva servicebolaget.